Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Φωτογραφία αρχείου.

Φωτογραφία αρχείου.

Κακοκαιρία: `Ανοιξε η Εθνική Οδός - Με αλυσίδες από τα διόδια Αφιδνών

3.140 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2022)

Κανονικά πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των Οινοφύτων έως και τη Γέφυρα Καλυφτάκη, η οποία νωρίς το πρωί έκλεισε για 25 λεπτά, λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος.

Ανοιχτή η ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αρμόδιοι το συγκεκριμένο κομμάτι της ΕΟ έκλεισε για λίγο προκειμένου να καθαριστεί και πλέον είναι και πάλι διαθέσιμο στους οδηγούς. Ωστόσο όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο Διευθυντής της Τροχαίας συνεκτιμούνται όλες οι πιθανότητες και για να μην κινδυνέψουν οδηγοί και θα υπάρχει νέα διακοπή της κυκλοφορίας εφόσον το επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με αλυσίδες από τις Αφίδνες και πάνω

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως στην Εθνική Οδό από τα διόδια των Αφιδνών και πάνω η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Να θυμίσουμε πως έχει διακοπεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό από χθες το βράδυ, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, την Περιφερειακή Αιγάλεω και σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας.

Που υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας

Τέλος στην Αττική, λόγω της χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Χασιάς, από το ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών, στην επαρχιακή οδό Εκάλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του "414" Στρατιωτικού Νοσοκομείου, μέχρι το πάρκο Ανατολής. Στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης - Νέας Μακρής. Στην οδό Αναστάσεως , από το ύψος του κοιμητηρίου Παπάγου, προς τον Υμηττό.
 
Σημειώνεται ότι με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι τελευταίες εξελίξεις από τον «Φίλιππο».
-Σε λειτουργία η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των Οινοφύτων έως και τη Γέφυρα Καλυφτάκη.
-Δείτε που χρειάζονται αλυσίδες.
-Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Αττικής.
Θα λάβει τέλος η ταλαιπωρία ή θα έχει και συνέχεια;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

KIA
OPEL